Webshop med WooCommerce

Få den webshop, der passer til dig! Med WooCommerce kan du hurtigt komme i gang med at sælge over internettet, uanset om du vil sælge fysiske produkter eller fx kurser og workshops.

Jeg har endvidere bygget skræddersyede bookinghjemmesider med WooCommerce.

Det er nemt at administrere både produkter, lager, rabatter og ordrer. En WooCommerce-løsning kan endvidere nemt integreres med de fleste regnskabsprogrammer‎ som fx Dinero, Billy eller E-conomic.

Prispakker

Alle priser er ex. moms

BETALING

Betalingsmuligheder kan fx være kortbetaling, pr. faktura eller bankoverførsel. Kortbetaling kræver en betalingsgateway som fx ePay eller Stripe.

FORSENDELSE

Pakkelabelløsninger som fx Pakkelabels.dk eller SmartSend kan integrere din webshop med dit fragtfirma, så dine pakkelabels og tracking kan udskrives direkte fra shoppen.

Lagerstyring

Hold styr på dit lager. Lagerstyringen i WooCommerce giver dig et hurtigt og præcist overblik over dit lager. Systemet giver dig endda besked, når et produkt er tæt på at blive udsolgt.

SPROG & VALUTA

Hvis du ønsker det, kan du få en shop på flere sprog fx med en international udgave på engelsk og med mulighed for at handle i flere valutaer.

 

REGNSKABSSYSTEM

Dinero, E-conomic eller Billy Regnskab kan let integreres med din webshop, så du altid har styr på dit regnskab.

Markedsføring

Forbedr dit salg med forskellige marketingtiltag fx tilbud om gratis fragt, rabat via rabatkoder eller  udsalgspriser på udvalgte produkter.

FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ DIN WEBSHOP

Samtykke