HARTMANN CREATE

treatme.dk

Hjemmeside til frisør. Integration til EG HairTools.

Har du brug for en professionel frisør i Holte eller opland? Salon TREAT ME tilbyder en enestående oplevelse og professionel klipning. Salonen har lige slået dørene op til en nyrenoveret salon og et hold af dygtige frisører står klar.

Hartmann Create har haft fornøjelsen af at designe og lancere TREAT MEs nye hjemmeside. Hjemmesiden præsenterer salonen, teamet, priser og produkter. Der er lavet en integration til tidsbooking med EG HairTools.

Hartmann Create har også designet TREAT MEs stilfulde logo.

Vi overtog salonen, som nu hedder TREAT ME, med meget kort varsel primo 2023. Her overtog vi også en hjemmeside, som ikke levede op til TREAT ME’s standard. Hartmann Create var fra start meget hurtige med forslag til opbygning af ny hjemmeside, som fungerede rigtigt godt fra første trial runs, men også er rigtig brugervenlig og æstetisk fra absolut øverste hylde. TREAT ME’s nye logo kommer også fra Hartmann Creates hånd. Hartmann Create er ikke bare dygtige til det kreative, men også rigtig hjælpsomme med alt det tekniske/praktiske med domæne osv. og TREAT ME kom hurtigt og godt i gang på rekordtid... tak Nick!
Sophia
Indehaver, TREAT ME

ANVENDT TIL DENNE HJEMMESIDE: