HARTMANN CREATE

tinnituskompasset.dk

Hjemmeside til podcast. Speciel indholdstype til podcastepisoder.

Missionen med podcastserien Tinnituskompasset er at oplyse og guide personer med tinnitus mod de professionelle behandlingsmuligheder, der eksisterer i Danmark. Psykologerne Martin Jensen og Anne-Mette Mohr vil med podcasten vise patientvejen for personer med tinnitus og give dem håb og tro på, at man kan leve et godt liv – på trods af tinnitus.

Hartmann Create overtog et påbegyndt hjemmesideprojekt, som Martin selv havde påtaget sig, men som han ikke følte, han kunne færdiggøre korrekt. Hartmann Create arbejdede videre med de farver og logo, som Martin havde valgt, og sammensatte et design og layout, som gav hjemmesiden et enkelt og professionelt udtryk. Til podcastepisoderne oprettede Hartmann Create en speciel indholdstype med de felter og skabeloner, der var nødvendige for at præsenterer episoderne bedst muligt.  

Hartmann Create overtog min hjemmeside på et tidspunkt hvor jeg måtte erkende, at mine kompetencer ikke rakte til at færdiggøre den i overensstemmelse med mine egne forventninger. Jeg havde et kort telefonmøde med Nick, som hurtigt fangede hvad opgaven gik ud på. Han kom frem til et resultat som jeg i dag er meget glad for. Det Nick laver er gennemført, velorganiseret og nemt at tilgå efterfølgende. Han har leveret over al forventning i forhold til mit projekt. Vi arbejder fortsat løbende sammen på hjemmesiden og er kommet dertil, hvor jeg sender Nick et par linjer om mine ønsker, og så overlader jeg det trygt til ham, at komme med løsningerne. På den baggrund har jeg ingen problemer med at anbefale Hartmann Create til andre, som finder deres tid og ekspertise er bedre brugt på andre ting end at lave hjemmesider. Overlad det til Nick!
Martin Jensen
PhD & podcastvært

ANVENDT TIL DENNE HJEMMESIDE: