HARTMANN CREATE

promotionmakers.com

Hjemmeside til præsentation af sortiment. Design med udgangspunkt i eksisterende designmanual.

Har din virksomhed brug for en partner, som er eksperter i merchandise og bæredygtige reklamegaver? PromotionMakers er specialister i branding og hjælper dig med alt fra idé til færdigt produkt. Du kan få dit logo på alt fra kuglepenne til beachflag og andet promotionudstyr.
 
Hartmann Create har haft den store glæde at bygge PromotionMakers nye hjemmeside til præsentation af deres store udvalg af reklameartikler og firmatøj. Det har været et tæt, spændende og kreativt samarbejde med Anne fra PromotionMakers. Vi har lavet et super elegant design, som giver PromotionMakers mulighed for at præsentere produkterne på flere måder.
 
Til visning af kataloger er der lavet en speciel katalog-indholdstype, der vises flere steder på sitet. Anne skal blot uploade kataloget ét sted og vælge, hvor det skal vises – en meget fleksibel løsning.
 
Vi glæder os til det fremtidige samarbejde om andre sites til PromotionMakers kunder.
Vi havde længe søgt med lys og lygte efter en leverandør, der forstod vores koncept og ønsker til en ny hjemmeside, og fandt via anbefalinger Nick fra Hartmann Create, der har været webdesigner, udvikler og projektleder på projektet. Nick har haft en kæmpe forståelse for vores ønsker til indhold og design på den nye hjemmeside, og uden denne rådgivning og hjælp, var vi aldrig kommet i mål med projektet. Det har også været en fornøjelse at have en webdesigner der ikke er bange for at udfordre os på vores egne forslag/ønsker, og her er Nick ikke bange for at komme for gode forslag og ideer. Vi havde upfront en stram tidsplan for, hvornår hjemmesiden senest skulle gå i luften, og den overholdt Nick til punkt og prikke. Resultatet er blevet en flot og vellykket hjemmeside, og vi er meget stolte og tilfredse med resultatet.
Anne Bengtsson
Stifter og ejer PromotionMakers ApS

ANVENDT TIL DENNE HJEMMESIDE: