HARTMANN CREATE

mettelindbergart.dk

Hjemmeside og webshop for kunstner. 2 sprog.

Mette Lindberg er en dansk kunstner fra Silkeborg. Hendes udtryksfulde billeder er fyldt med farver og liv. For hende skaber kunsten sig selv – hun hjælper blot den og processerne på vej. Farverne og medierne går og løber deres egne veje, men hun giver dem retningen.

Mette kom til Hartmann Create, da hendes eksisterende webshop ikke fungerede optimalt. Den havde flere fejl, og det var svært at gennemføre en ordre. Endvidere trængte selve designet til et løft. Hartmann Create opbyggede sitet på ny og tilrettede udtrykket, så det på bedste vis understøtter visningen af Mettes smukke kunstværker.

For at kunne tilbyde indramning har Hartmann Create derudover skæddersyet en række produktvalg med ‘WooCommerce Extra Product Options’ fra ThemeComplete.

Nick har lavet min hjemmeside, som jeg er virkelig glad for. Jeg ledte efter én, der kunne lave en simpel og stilren side ud fra mine ønsker og samtidig én, som kunne tage det tekniske sprog ned på et niveau, som jeg kunne forstå. Det kan Nick, og han får mine varmeste anbefalinger. Siden har nu kørt siden 2020, og der har ikke været nogen problemer. Alt spiller, og hver gang jeg har ønsker til små og store ændringer, hjælper Nick mig.
Mette Lindberg
Kunstner

ANVENDT TIL DENNE WEBSHOP: