HARTMANN CREATE

Kristina-hermann.dk

Hjemmeside til psykolog med webshop til salg af bøger og lydfiler. 2 sprog.

Kristina Hermann er autoriseret psykolog i København og forfatter til flere selvhjælpsbøger bl.a. bogen ‘Du er ikke alene: En opvækst med alkoholproblemer’. Siden 2000 har Kristina arbejdet med pårørende til alkoholmisbrugere. Hun er især optaget af at hjælpe børn, unge og voksne fri af konsekvenserne ved at skulle navigere i et hjem med druk, utryghed og svigt.

Kristina Hermann kontaktede Hartmann Create, da hun ikke var tilfreds med sin eksisterende hjemmeside. Der var anvendt to forskellige WordPress-sidebyggere, som modarbejdede hinanden og installationen fungerede ikke korrekt. Hartmann Create påtog sig opgaven med at genskabe hjemmesiden og webshoppen i Elementor Pro. Sitedesignet tog udgangspunkt i det eksisterende site, men designet blev strammet kraftigt op grafisk og tilrettet, så det fik et samlet udtryk.

Sitet præsenterer de typer terapi, Kristina tilbyder, salg af bøger og meditationer samt en aktiv blog, hvor Kristina skriver om svære emner. Til booking af terapiaftaler er sitet integreret med terapeutbooking.dk.

Jeg er meget glad for min hjemmeside, og tryg ved den service, som jeg løbende abonnerer på hos Heartmann Create. Jeg har fået en hjemmeside jeg er 100 % tilfreds med. Visuelt og funktionelt. Jeg har en opsætning som både indeholder mine klienters mulighed for at købe onlineprodukter og fysiske bøger i min webshop. Jeg skriver løbende blogindlæg, og jeg benytter Terapeutbooking, som giver mine klienter mulighed for selv at booke og redigere i deres aftaler med mig. I de tilfælde hvor jeg har haft nogle behov og ønsker ift. opsætning eller udseende, har Nick løst opgaven hurtigt og tilfredsstillende. Hjemmesiden ser flot ud både på mobilen og computerskærmen. Ud af 10 stjerner vil jeg give 10 stjerner! - Så af hjertet, de varmeste anbefalinger herfra.
Kristina Hermann
Psykolog

ANVENDT TIL DENNE HJEMMESIDE: