HARTMANN CREATE

danishlighting.dk

Redesign af webshop med klassiske designlamper

DANISH LIGHTING sælger klassiske, elegante designerlamper. Skabt og produceret efter klassiske, danske design- og håndværkstraditioner.

Virksomheden har siden 1975 solgt grundlægger og lysarkitekt Asger Bay Christiansens smukke lamper, som giver deres kunder mulighed for at indrette deres hjem og kontorer med autentisk håndværk, et smukt formsprog og elegante lamper i nordisk stil.

I efteråret havde Hartmann Create fornøjelsen af at forvandle DANISH LIGHTINGs webshop med et nyt og levende redesign. Virksomhedens ledelse ønskede en opfriskning af det eksisterende site for at bedre afspejle virksomhedens designfilosofi og fremhæve lampernes enestående designkvaliteter. Med inspiration fra diverse ønsker og skitser skabte Hartmann Create et lyst, enkelt design, der udstråler luftighed og tidløs elegance.

Hartmann Create udviklede nye skabeloner til visning af produktkategorier, produkter, handelsforløb og ordrebekræftelse. Derudover integrerede de en global sektion med unique selling points som blev anvendt flere steder på webstedet.

Redesignet udviklede sig til en spændende og yderst tilfredsstillende opgave.

ANVENDT TIL DENNE WEBSHOP: