HARTMANN CREATE

cultours.dk

Hjemmeside til rejsearrangør. Redesign af funktioner og grafisk udtryk

Drømmer du om at komme på militærhistoriske eller kulturhistoriske rejser, så har Cultours et rigt rejsekatalog med spændende destinationer af historisk betydning. Cultours har arrangeret kvalitetsrejser til historiske og kulturhistoriske mål siden starten i 1988. De fokuserer på indhold og har kun én kvalitet: den bedste. Gennem alle årene har de bragt glade og tilfredse rejsedeltagere helt tæt på historien, helt derhen hvor det skete.

Hartmann Create fik 2023 til opgave at redesigne Cultours’ hjemmeside og give den et stærkere grafisk udtryk. Hjemmesiden trængte til en gennemarbejdning af funktionsdesignet, en rød tråd i udtrykket og en opstramning af visning af rejseinformationer og afrejser. Hartmann Create byggede nye skabeloner til rejseprodukterne, afgange og hele købsprocessen. En ny afgangskalender blev bygget, som både viser rejser som liste og som en traditionel kalender.

Efter nogle år med en 'slidt' hjemmeside, manglende funktionaliteter og en forældet visuel identitet besluttede vi hos Cultours at opgradere hjemmesiden både rent visuelt og funktionalitetsmæssigt i 2023. Hartmann Create fik opgaven med at optimere og redesigne sitet. Nick gik faktisk så langt at han i denne process også kom med sit oplæg på design i form af nye fonte, farver og elementer. Det blev en stil & tone som vi har taget til os i hele vores visuelle identitet.
Tasha Michelle Masmas
eCommerce & Markedsføring, Cultours

ANVENDT TIL DENNE HJEMMESIDE: