HARTMANN CREATE

ALFAOMEGASHOP.DK

Webshop med skønhedsprodukter. Filtrering på produkter og brands.

Webshop med skønhedsprodukterne udvalgt af Alfa Omega Klinikken på Højbro Plads, København K. Klinikken er enestående inden for det lægefaglige kosmetiske område i landet. Klinikken har etableret sig som en førende autoritet inden for skønhedspleje og tilbyder kun de mest effektive og sikre produkter på markedet.

Klinikken har omhyggeligt udvalgt hvert produkt, de tilbyder i deres sortiment. Alle produkter er udviklet og godkendt af anerkendte specialister, hvilket sikrer deres høje standard og pålidelighed. 

Hartmann Create har haft fornøjelsen af at hjælpe klinikken med deres hjemmeside de sidste par år. Derfor var det naturligt, at Hartmann Create fik opgaven med at opbygge den nye udgave af deres webshop på et selvstændigt domæne. Shoppens design tager udgangspunkt i den eksisterende hjemmeside, men er tilrettet og opstrammet i visning af produktkategorier, brands og produkter via skræddersyede skabeloner.

Til den bedste visning af produkterne er der oprettet en del specialfelter, som ikke normalt er en del af WooCommerce. Indholdstyperne til brands og produkter indeholder specialfelter til beskrivelse af anvendelse, egenskaber, beskrivelse af brand samt ingredienser.

Alfa Omega Klinikken sætter stor pris på vores samarbejde. Hartmann Create har lavet en flot webshop med vores udtryk og stil. I det daglige kan vi altid komme i kontakt med Nick og alle deadlines bliver altid overholdt. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Nick.
Mitte Skjold
CEO, Alfa Omega Klinikken

ANVENDT TIL DENNE webshop: